¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

No estás conectado. Conéctate o registrate

Debat obert xD (abort)

+7
KrrasK
Sumomo
Gerde
Aximand Horus
Baha
vidal_g88
Himiko
11 participantes

Ir a la página : 1, 2, 3  Siguiente

Ir abajo  Mensaje [Página 1 de 3.]

1Debat obert xD (abort) Empty Debat obert xD (abort) Dom Sep 21, 2008 12:01 am

Himiko

Himiko
Admin

Bueno, como propuesta para animar el foro creo este topic de debate sobre cualquier cosa. La idea es proponer un tema y explotarlo como queramos. Si veo que este topic os interesa, podemos crear un apartado del foro especial para debates de manera que cada topic sea un tema. Ya sé que en un foro cada topic es como un debate, sólo espero que entendáis que con esto me refiero a cosas más serias que si nos gusta más el manga o el anime =P

Como primer tema propongo la pena de muerte, que como sabéis, está abolida en España.
¿Estáis a favor o en contra?
¿Qué castigo creéis que se le debería aplicar a un asesino?
¿Pueden haber excepciones?

No seré la primera en opinar porque este es el post que explica ;-)

2Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Dom Sep 21, 2008 5:31 am

vidal_g88

vidal_g88

Jo estic completament en contra de la pena de mort un exemple ben clar es aquest...

"Un hombre que pasó 14 años en el corredor de la muerte en el Estado norteamericano de Tejas, por el asesinato de una niña en 1993, fue declarado inocente a finales de agosto gracias a unas pruebas de ADN, reveló el jueves el Centro de Información sobre la Pena de Muerte. Con Blair, 130 condenados a muerte han sido declarados inocentes en Estados Unidos mientras estaban todavía en vida, desde que se retomaron las ejecuciones hace una treintena de años, según el Centro de Información sobre la Pena de Muerte, y es el cuarto caso en 2008."

Fuente meneame...

ha un assassí el que s'he li ha de imputar es una cadena perpetua, amb opció de poder tornar a la llibertat si es demostra el contrari del que ha sigut acusat...

les excepcions son ven clares aquell que no ho faça d'una forma premeditada es ha dir en cas d'accident o defensa pròpia s'he li deuria imputar una pena la qual no excedisca els 30 anys ni menys de 10, depenguent de la naturalesa i grau del seu delicte...

http://es.youtube.com/user/vidaletete

3Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Miér Sep 24, 2008 7:39 pm

Himiko

Himiko
Admin

Por aquí me dicen que se han borrado posts en este topic, así que si alguien sabe algo que me lo diga please, que borrar posts sin dar explicaciones me parece fuera de lugar.

4Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Jue Sep 25, 2008 1:08 am

Baha

Baha

Sí, l'últim que havia contestat crec que era l'Aximand no?

5Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Jue Sep 25, 2008 2:01 am

Aximand Horus

Aximand Horus
Admin

Si, era jo. A vore si recorde més o menys el que vaig dir.

Jo respecte a la pena de mort no em puc decidir. ¿Qui no desitgaria la mort d'algú en determinats casos (que espere que no ens pase mai a ningú)?

La pena de mort, al meu veure té un problema, que no és com siga el castig , sino com s'aplique, ja que en més d'una ocassio s'ha condemnat a mort a gent que a la fi resultà ser innocent. És pero això que sols s'habria d'aplicar en casos on siga totalment clar l'autoria del crim.

A banda queda el debat moral i etic que suposa la pena de mort. Hi han delinquents els quals ja no es poden reinsertar en la societat (o de fet no ho mereixen) i son un perill tant dins com fora de les pressons.

De totes maneres el debat aprop la pena de mort serà un tema de polemica que existirà durant anys. Qui haja vist l'anime o el manga de Death note, es pot donar compte que es un dels temes que tracta ( és bona/dolenta una persona que mata delinquents?)

espere mes comentaris aprop aquest tema

http://otakunobaru.jimdo.com/

6Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Dom Sep 28, 2008 10:57 pm

Gerde

Gerde

Val ahi vaig yo.

Yo no estic a favor de la pena de mort ni de la carcel, tu perque as de castigar a algu per un acte que a fet, cuan mil persones mes fan actes que podrien considerarse mol pitjor, exemple:
yo castigue un tio que a robat per minjar mentre el politic de alla dalt esta embuxacanse diners per fer coses tambe "ilegals" y prou mes perjudicials per a tots en lo cual la utilitat del que yo e fet es un 1% del que podria haber fet.

Per altra part esta el fet de que cada u te un punt de vista, desde el meu es mol pitjor el fet de cremar un bosc matant aixi mils y mils de animals que la mort de X humans posant per exemple un 7 en la X y no me engañare si dic que busquen en mes ansia un criminal que ha fet varios asesinats que un "piromano" y la condena persupossat sera mol mes alta, lo que vull donar a entendre en aso es que realment hi han masa punts de vista per a castigar algo que parega "incorrecte".

7Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Sep 29, 2008 5:38 pm

Sumomo1-El problema del sistema juridic, ací o en cualsevol lloc on tinguen pena de mort, és que no diferencien un lladre per necesitat i un lladre per codicia.El problema del sistema juridic es que en teoria(i molt en la teoria) esta utilitzat per a reincertar a les persones, fer-les canviar.Però les presons no arriven a tal nivell. I partint de que un sistem juridic estiga mal, les penes que apliquen solen estar mal(el sistema no funciona)
2-La pena de mort no fa que l'error es solucione i ningu és ningu per decidir si una persona pot viure o no, sols u mateix te ixe dret.
3-La preso és(i no ho dubte en cap moment) el basurer d'un projecte socioeconomic determinat, al qual tiren a totes aquelles persones que molestan dins de la societat. Per aquest motiu a la presó hi ha principalment persones pobres i la pena de mort l'intenten utilitzar per escarmentar-los...Que agonia pot arrivar a donar l'intent de mantidre aquest ordre establert que no fa més que fer patir a la gent...

PD:per cert, el pròxim debat podria ser sobre l'eutanasia^^

8Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Sep 29, 2008 10:41 pm

Aximand Horus

Aximand Horus
Admin

ok , fem una coseta. fins al diumenge el debat continuara siguente aprop de la pena de mort, a partir del proper dilluns de l'eutanasia

http://otakunobaru.jimdo.com/

9Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Sep 29, 2008 10:58 pm

vidal_g88

vidal_g88

l'eutanàsia i el avort... per favor...

http://es.youtube.com/user/vidaletete

10Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Sep 29, 2008 11:03 pm

SumomoEns encantem els temes relacionats amb la mort...

11Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Sep 29, 2008 11:12 pm

Aximand Horus

Aximand Horus
Admin

a vore , a vore, pas per pas. de moment segui parlant de la pena de mort. quan ja dugem una setmana parlant de l'eutanasia ja buscarem altres temes (com l'abort)

http://otakunobaru.jimdo.com/

12Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Sep 29, 2008 11:22 pm

KrrasK

KrrasK

1 semana? em pareix molt per a un debat, ja que el tema esta obert desde el dia Sáb Sep 20, 2008 10:01 i esta durant massa, 15 dies mes menos :S

http://merdaencafe.forosactivos.net/portal.htm

13Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Mar Sep 30, 2008 4:33 pm

Aximand Horus

Aximand Horus
Admin

em sap mal tindre que anar borrant missatges pero ja e dit varies vegades que parleu del que tracta el post i no que comenceu a desvariar. aixi que segiu parlant de moment de la pena de mort.

deixem una setmana, ja que hi ha gent que no disposa d'internet a casa i no pot conectar-se tots els dies.

http://otakunobaru.jimdo.com/

14Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 12:58 pm

Aximand Horus

Aximand Horus
Admin

bo, ja ha passat una setmana així que cambiem de tema.
el tema per a aquesta setmana serà......EUTANASIA

http://otakunobaru.jimdo.com/

15Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 2:43 pm

vidal_g88

vidal_g88

Jo crec que el ser humà ha de ser lliure de elegir la seva mort de una manera digna, no es el mateix dir: mira m'he cansat de viure me'n vaig a que s'acabe tot, que pegar-te un tir al cap o una sobredosis que son les formes mes freqüents de suïcidi...

Perquè m'han de contar contes de que no aniré al cel si em suïcide? perquè deuria de viure postrat en un llit si fos un vegetal? perquè em teniu que obligar a viure quan per unes circumstancies no vull fer-ho?

El meu pare ha tingut que sofrir animalades, per a que el deixaren morir en pau, jo se que de haver sigut ell en el moment que em digueren que el càncer ja no tenia solució i que en un mes s'anava ha morir, ell haguera optat per la eutanàsia abans de postrar-se en un llit lligat a sedants que li anul·laven la consciencia...

http://es.youtube.com/user/vidaletete

16Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 5:22 pm

Aximand Horus

Aximand Horus
Admin

jo també estic a favor de l'eutanasia, sempre que siga en casos com els mencionats anteriorment.

si una persona que per condicions fisiques no pot mantindre una vida normal deuria tenir la llibertat de poder morir tranquilament abans de passar un infern.

eutanasi si! suicidi no! (els suicides que no veuen trellat a la seua vida i volen pegar-se un tir que se'n vagen a paisos a ajudar a gent necesitada almenys)

http://otakunobaru.jimdo.com/

17Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 6:40 pm

Bo-bobo

Bo-bobo

Pense de manera similar a vosaltres. Cada persona és la propietària de la seua vida, i de la mateixa manera que aquesta la ha de viure com vulga, també té dret a finalitzar-la quan les circumstàncies fan que siga una agonia continua i ja no hi haja remei algún per a solucionar-ho.

No crec que cap entitat, ni de tipus gubernamental ni de tipus eclesiàstic tinga perquè negar-li a una persona aquest dret (o deuria ser considerat com a dret). Les creencies d'un col·lectiu, per nombrós que siga, mai deuen ser imposades a cap persona. És més, tots sabem que segons la religió catòlica, si morim i hem pecat (incluint dins d'aquesta moral com a pecat el suicidi) anirem a l'infern en lloc d'anar al cel. Aquesta informació és comuna a tots els que vivim en el món occidental i sabent-la, creent-la o no, som nosaltres els qui hem de tindre la llibertat de decidir.

18Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 6:46 pm

Gerde

Gerde

Una postura algo diferente adopto yo en este caso.
Eutanasia: Acción u omisión que, para evitar sufrimientos a los pacientes desahuciados, acelera su muerte con su consentimiento o sin él, no, estoy totalmente en su contra me parece correcto que alguien abra la boca para decir quiero morir, no me parece correcto NUNCA que alguien decida por la vida de una persona, nadie esta en el derecho de decidir la vida o muerte de una persona solo ella misma y por eso mismo estoy a favor del suicidio tambien ya que una persona sufre un "malestar"(o como querais llamarlo) por saber que acabara siendo un vegetal o cualquier otra cosa, o incluso siendo un propio vegetal, pero por el mismo efecto me parece correcto que alguien sienta ese "malestar" por el hecho de que se han muerto sus 3 hijos y su mujer se a largado con su mejor amigo porque quiere mas marxa, o simplemente que sienta que este no es su mundo, que nadie lo entiende, que esta solo, etc, porsupuesto me parece correcto el hecho de que quiera saltar desde un 10º piso o quiera pegarse un tiro en la jeta, ¿No luchamos por ella? ¿tanta libertad y quereis negar a alguien el derecho de acabar con su vida??^o)

19Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 7:07 pm

Bo-bobo

Bo-bobo

Permet-me contraargumentar-te. En primer lloc, eixa definició de la RAE no m'agrada gens. Mira aquesta de la wikipedia:

El término eutanasia deriva del griego: "eu" (bien) y "thánatos" (muerte). Es todo acto u omisión cuya responsabilidad recae en personal médico o en individuos cercanos al enfermo, y que ocasiona la muerte inmediata de éste con el fin de evitarle sufrimientos insoportables o la prolongación artificial de su vida. Cabe destacar dos datos relevantes: para que la eutanasia sea considerada como tal, el enfermo ha de padecer, necesariamente, una enfermedad terminal o incurable, y en segundo lugar, el personal sanitario ha de contar expresamente con el consentimiento del enfermo

Ara faltaria saber quina definició és la "correcta". Jo almenys defenc la meua postura basant-me en aquesta, i no en la de la RAE.

Com ja he dit, el dret d'acabar amb la vida és un dret que crec que cada persona deuria tindre, però quan la cosa ja no tinga remei (referint-me concretament a la eutanasia).

El suicidi és un altre tema que, encara que està estretament lligat, no és el mateix. Suicidar-se no és exactament un dret, sinó una opció. És algo que si vols fas i si no vols no fas, independentment de que certes institucions tracten d'impossar unes creencies o altres (per molt catòlic que sigues, si tu vols eres capaç de clavar-te en una banyera i un aparell elèctric, mentre que, pel que fa a la eutanàsia, no sempre te la van a proporcionar).

En quant al suicidi no estic ni a favor ni en contra. Personalment, crec que ningú és deuria suicidar (excluint el cas de la eutanasia, si voleu considerar-la com a suicidi). Quan una persona es vol suicidar és perque està depresiva, i la depresió al fi i al cap no és més que una enfermetat amb cura, per molt fotut que estiga algú.

20Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 7:28 pm

Sumomosols hi ha una cosa que diferència l'eutanasia i el suicidi i és el perque. Ademés el mateix sentit li pot donar un suicida a la vida que un tetraplègic, ningun.
No crec que estiga mal l'eutanasia, però en molts casos no és necessària i crec que el millor seria fer reflexionar a la persona en cuestió.(i sí se que es dificil)

21Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 8:18 pm

Bo-bobo

Bo-bobo

Està clar que depén de casos. No és el mateix desitjar la mort perque has de passar la resta de la teua vida postrat en un llit que desitjar-la perquè t'ha deixat la novia o, sent més dramàtics, perquè se t'hagen mort els fills en un accident de trànsit.

Normalment quan l'eutanasia es sol demanar sol ser perque es necessita, no crec que uno diga "vinga, vaig a eutanasiarme que estic cansat de tot". Però com ja dic, és prou relatiu i depen prou del cas concret.

22Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 8:23 pm

SumomoJo dic que no és el mateix una persona que vol morir perque estarà tota la seua vida sentat que perque es va a pasar els ultims 6 mesos sufrint

23Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 9:46 pm

Baha

Baha

Recordeu que a l'infern hi ha un bosc de suicides.

24Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 11:29 pm

KrrasK

KrrasK

El cel no exitix, si existix com a tal, atmosfera etc etc, pero el Cel al que em referisc no existix, per tant l'infern tampoc. Ara bé, cadasqú es lliure de pensar el que vullga i aixina fer menys dura la seua mort.

Respecte a la eutanasia, a mi ni fu ni fa, com e dit, cadasqu es lliure de elegir com i quan morir. i sobre lo del suicidi, pense que es de covards, pero mirant-lo desde el punt de vista de la persona que es suicida, crec ke te dret a fer-ho, perque a lo millor una persona ke vol la eutanasia no te tants problemes com una ke vol suicidarse. I per a ke no se me tireu al coll, fique l'exemple de una persona ke vol la eutanasia no se la donen i se suicida. Olé tus huevos!!

http://merdaencafe.forosactivos.net/portal.htm

25Debat obert xD (abort) Empty Re: Debat obert xD (abort) Lun Oct 06, 2008 11:57 pm

Gerde

Gerde

Bo-bobo escribió:Permet-me contraargumentar-te. En primer lloc, eixa definició de la RAE no m'agrada gens. Mira aquesta de la wikipedia:

El término eutanasia deriva del griego: "eu" (bien) y "thánatos" (muerte). Es todo acto u omisión cuya responsabilidad recae en personal médico o en individuos cercanos al enfermo, y que ocasiona la muerte inmediata de éste con el fin de evitarle sufrimientos insoportables o la prolongación artificial de su vida. Cabe destacar dos datos relevantes: para que la eutanasia sea considerada como tal, el enfermo ha de padecer, necesariamente, una enfermedad terminal o incurable, y en segundo lugar, el personal sanitario ha de contar expresamente con el consentimiento del enfermo

Ara faltaria saber quina definició és la "correcta". Jo almenys defenc la meua postura basant-me en aquesta, i no en la de la RAE.

Com ja he dit, el dret d'acabar amb la vida és un dret que crec que cada persona deuria tindre, però quan la cosa ja no tinga remei (referint-me concretament a la eutanasia).

El suicidi és un altre tema que, encara que està estretament lligat, no és el mateix. Suicidar-se no és exactament un dret, sinó una opció. És algo que si vols fas i si no vols no fas, independentment de que certes institucions tracten d'impossar unes creencies o altres (per molt catòlic que sigues, si tu vols eres capaç de clavar-te en una banyera i un aparell elèctric, mentre que, pel que fa a la eutanàsia, no sempre te la van a proporcionar).

En quant al suicidi no estic ni a favor ni en contra. Personalment, crec que ningú és deuria suicidar (excluint el cas de la eutanasia, si voleu considerar-la com a suicidi). Quan una persona es vol suicidar és perque està depresiva, i la depresió al fi i al cap no és més que una enfermetat amb cura, per molt fotut que estiga algú.

Esta clar que la teva definicio esta mol mes completa que la meua, pero el grec realmen no ens trau del dubte de quina sera la correcta pero bueno yo tambe em decantare a accepatar com a correcta la teva.

Bueno posat que hem aclarat que estem dacord en el tema de l'abort anem a parlar del suicidi si no vos importa.


Tu has exposat el fet de que la depresio una enfermetat que es pot curar, yo crec que aixo no es aixi del tot posat que cuan una persona a patit de una depresio a sigut pel que e pogut averiguar per algun experiencia forta com estres, decepcion sentimental, accident, asesinat, trajedia, trastorn per penes... lo que en aso vull dir es que sol estar provocat per sentiments masa forts per a realment conseguir que un tractament que borre totalment ixa "petjada" que casi segur dixara una experiençia tan forta, y per lo tant considere seria mol facil recaure en ella y aixi estar masa temps en ixe estat de infelicitat.
Per altra banda el suicidi provocat en altres casos com els de les sectes, emos...son una estupidesa per yo no soc qui per a dirlis que no ho deuen fer.


Baha escribió:Recordeu que a l'infern hi ha un bosc de suicides.


LOL lol1

Contenido patrocinadoVolver arriba  Mensaje [Página 1 de 3.]

Ir a la página : 1, 2, 3  Siguiente

Permisos de este foro:
No puedes responder a temas en este foro.